PRIVACYBELEID

Gegevensbescherming

Bij Happy Mondays hechten we het grootste belang aan het respecteren en beschermen van de privacy en de persoonlijke gegevens van onze klanten.

Het doel van deze pagina is de verwerking van persoonsgegevens in verband met het gebruik van onze diensten toe te lichten.

Gegevensverzameling:

Persoonsgegevens” zijn alle gegevens die u als natuurlijke persoon betreffen en aan de hand waarvan u, direct of indirect, kunt worden geïdentificeerd. De persoonsgegevens die wij kunnen verzamelen wanneer u op de site surft en een bestelling plaatst, zijn onder meer uw naam, voornaam, postadres, e-mailadres en telefoonnummer, alsmede surfgegevens (IP-adres, enz.).

Happy Mondays kan uw persoonsgegevens verzamelen wanneer :

– U bladert door de pagina’s van de site (desktop of mobiel)

– U bent geabonneerd op onze informatie feeds (nieuwsbrief, alerts, etc.)

– U neemt contact op met ons bedrijf (“Contact” sectie)

Gebruik van gegevens:

De verplichte persoonsgegevens die worden verzameld en die essentieel zijn voor de verwerking en het beheer van de bestellingen van klanten en voor de commerciële betrekkingen tussen Happy Mondays en de klant, worden op alle relevante pagina’s van de site aangegeven met een asterisk.

Ze stellen Happy Mondays in staat:

– Uw vragen of verzoeken om informatie per e-mail, telefoon of chat te behandelen

– Beheer uw klantenrekening, uw winkelwagentje en uw bestellingen

– Beheer uw leveringen, opvolging van bestellingen en dienst na verkoop

– u de nieuwsbrief toe te zenden indien u zich hierop hebt geabonneerd

– uw mening over onze site en onze producten te verzamelen door u aan te bieden deel te nemen aan enquêtes of polls, per e-mail of per telefoon

– Personaliseer de site (mobiel en desktop) volgens uw affiniteiten

– Om de frequentie van de sites te analyseren (mobiel en desktop)

– Organiseer wedstrijden en reclamespelletjes

– Fraudebestrijding bij de betaling van de bestelling

Alle hierboven genoemde verwerkingen zijn noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst tussen de klant en Happy Mondays.

U kunt uw toestemming voor commerciële prospectie intrekken door een verzoek daartoe per e-mail te sturen naar het volgende adres: sales@happymondays.be

U kunt zich ook te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief door op de daartoe bestemde link onderaan de nieuwsbrief te klikken. Zodra de afmelding met succes is voltooid, wordt uw e-mailadres uit de mailinglijst verwijderd.

Overdracht van gegevens:

Happy Mondays is de enige gebruiker van uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens kunnen echter worden doorgegeven aan onderaannemers van derden, die deze uitsluitend namens Happy Mondays gebruiken.

Happy Mondays kan uw persoonsgegevens in de volgende gevallen doorgeven

– In verband met de verzending en betaling van uw bestelling

– Wanneer een beroep wordt gedaan op een technische dienstverlener om u de gevraagde dienst te verlenen

– Voor het verzamelen van de meningen van klanten over de verkochte artikelen

– In het kader van het onderhoud en de technische ontwikkeling van de website en de mobiele site

– Op verzoek van de gerechtelijke autoriteiten of van elke bij de wet gemachtigde administratieve autoriteit

– Indien u er uitdrukkelijk mee instemt dat deze informatie aan partners wordt doorgegeven (bijvoorbeeld voor reclamedoeleinden).

Cookies:

Onze website maakt gebruik van cookies. Een “cookie” is een klein bestand, meestal bestaande uit letters en cijfers, dat door de internetserver wordt verstuurd en in uw terminal (pc, tablet of smartphone) wordt opgeslagen. De meeste cookies maken het mogelijk informatie op te slaan met betrekking tot uw navigatie op een website. Onze eigen cookies worden voor een periode van 13 maanden bewaard.

Er zijn verschillende soorten cookies :

Cookies die strikt noodzakelijk zijn voor de goede werking van de site:

Het gebruik van deze cookies stelt de Bysistersite onder meer in staat u de volgende diensten aan te bieden:

– Uw mandje opslaan

– Uw verlanglijstje en favorieten opslaan

– Opslaan en tonen van de laatst geraadpleegde producten

Cookies voor publieksmeting en statistieken :

Dankzij deze cookies kunnen we statistieken over het gebruik van de Happy Mondays-website opstellen.

Deze informatie is nuttig voor ons :

– om studies uit te voeren om de inhoud van de Site aan uw behoeften aan te passen

– om storingen op te sporen en de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren.

Cookies voor sociale netwerken en reclamecookies van partnerbedrijven :

Ze kunnen op uw terminal worden geplaatst om de interactiviteit van onze site te verbeteren en om het reclameaanbod dat u buiten onze site wordt toegestuurd, te personaliseren volgens uw interessecentra.

U kunt uw toestemming geven of bezwaar maken tegen het gebruik van cookies door uw browser dienovereenkomstig in te stellen. Raadpleeg de gebruikershandleidingen voor uw browser.

– Voor de belangrijkste browsers kunt u terecht op de volgende pagina’s:

– Voor Internet Explorer™

– Voor Safari™

– Voor Chroom™

– Voor Firefox™

– Voor Opera™

Uw rechten met betrekking tot de verzamelde persoonsgegevens:

U hebt altijd de mogelijkheid kennis te nemen van de persoonsgegevens waarover wij beschikken en te verzoeken deze te wijzigen of te wissen, voor zover dit in overeenstemming is met onze wettelijke verplichtingen inzake de bewaring van gegevens met betrekking tot commerciële transacties.  Voor informatie over dit onderwerp kunt u zich wenden tot ons hoofdkantoor.

Wij verbinden ons ertoe te antwoorden binnen een termijn van maximaal één maand na ontvangst van uw volledig ingevulde verzoek.

Indien u van mening bent dat uw rechten inzake gegevensbescherming zijn geschonden, kunt u rechtstreeks een klacht indienen bij uw nationale gegevensbeschermingsautoriteit, die uw klacht zal onderzoeken en binnen drie maanden zal antwoorden.

Voor meer informatie over hoe u uw rechten kunt uitoefenen, kunt u terecht op https://www.autoriteprotectiondonnees.be/

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings