Coaching

Change will not come if we wait for some other person or some other time. We are the ones we’ve been waiting for. We are the change that we seek. – Barack Obama

Waarom een coach inschakelen?

Onze kracht als coach? De afstand. Als buitenstaander bieden we je een nieuwe blik op de werking van je bedrijf, op je medewerkers en op hun functioneren. Gecombineerd met onze ervaring en expertise biedt deze nieuwe blik je tools die je helpen oplossingen te vinden voor de problemen die je ondervindt.

Potentieel ontwikkelen of een transitie faciliteren

Externe expertise inzetten

Ineffectief gedrag bijstellen

HM training 1 1

Doelstellingen

Coaching is een proces gericht op het ontwikkelen van persoonlijke capaciteit, interpersoonlijke vaardigheden en het vermogen tot begrip en empathie voor anderen.

De belangrijkste voordelen:

Interesse in onze coaching?

Onze soorten coaching

Executive coaching

Individuele coaching

Team coaching

Mentoring

Troaching

Troaching is een combinatie van coaching, consultancy en training.

Meer weten over troaching?

Voor wie?

Troaching is de beste keuze voor wie al een opleiding volgde en zijn nieuwe vaardigheden en inzichten wilt optimaliseren. Een troaching sessie ondersteunt de implementatie van de verworven tools in de dagelijkse praktijk of helpt aangeleerde gedragstechnieken afstemmen op een specifieke situatie.

Hoe?

In de begeleiding zet de troach zijn vakkennis en kunde in waardoor de troachee sneller zijn doel bereikt.

Wat klanten over ons zeggen

5/5

"Happy Mondays combineert op een erg fijne manier het aanleren van optimaal gebruik van Outlook (en het brede gamma functies dat erbij hoort) met heel wat andere levenswijsheid. Dit allemaal met praktische coaching tips. Ik ga er nu mee aan de slag, maar voel nu al de vooruitgang. Bedankt dat ik erbij mocht zijn!"

5/5

"Het coachingtraject heeft me veel geholpen zowel op privé als op werk gerelateerd gebied. Ik had een moeilijk jaar achter de rug en met de goede coaching/begeleiding heb ik andere inzichten gekregen, is mijn aanpak veranderd én het heeft me meer zelfvertrouwen gebracht."

5/5

"Leuke, interactieve sessie in een kleinschalige groep zorgt voor eerlijke verhalen, erkenning en bevestiging dat je er niet alleen voor staat. Toffe tips & tricks."

Neem vrijblijvend contact op met ons

Vul het formulier in, bel ons, of contacteer ons via e-mail.