Learning Journeys

Waarom?

Onze learning journeys werden ontwikkeld als antwoord op de meest prangende vragen van bedrijven. Je verwerft de benodigde vaardigheden, technieken en attitude om de gevraagde competentie te ontwikkelen.

Deze leertrajecten beslaan een paar weken en omvatten verschillende specifieke opleidingen. Ze worden gekozen door professionelen die permanente vorming wensen of, op een bepaald moment in hun loopbaan, op zoek zijn naar een efficiëntieboost door middel van een intensief en compleet opleidingstraject.

7
trajecten

40
dagen

24
topics

Onze Learning Journeys
in het kort

Ieder traject bestaat uit

Leermiddelen

Praktisch

Onze Learning Journeys

Onze Learning Journeys gaan steeds in-company door en worden steeds ‘blended’ aangeboden. Dit is een combinatie tussen face-to-face trainingen en online interactieve trainingen. 

Inhoud bewerken

Leer je werkwijze afstemmen op de nieuwe vormen van werkorganisatie.

Focus: veerkracht en energiemanagement, telewerk, leiding geven op afstand, digitale vergaderingen, online communiceren en presenteren.

Inhoud bewerken

Optimaliseer je professionele efficiëntie en effectiviteit dankzij een betere werkorganisatie.

Focus: besluitvorming, bepaling van prioriteiten, systematisering van werkorganisatie, tijd- en takenbeheer.

Inhoud bewerken

Boost je verkoopresultaten dankzij een betere werkorganisatie en een grotere impact op je klanten en prospects.

Focus: werkorganisatie, lead generation, onderhandelen, closing the deal, attitude en technieken van topverkopers.

Inhoud bewerken

Ontwikkel je communicatieve vaardigheden en verhoog je professionele efficiëntie aanzienlijk.

Focus: je persoonlijkheidsprofiel, je functioneringsmodus, de 2 communicatiegolven, luistervaardigheid en vraagtechnieken, invloed en feedback.

Inhoud bewerken

Ontwikkel een efficiënt leiderschap dat leidt tot betere resultaten, van jezelf én van je medewerkers.

Focus: je persoonlijkheid, je functioneringsmodus, zelfleiderschap, leiding geven aan anderen, een team leiden, ontwikkeling van een feedbackcultuur.

Inhoud bewerken

Optimaliseer je stressbeheer en de manier waarop je met verandering omgaat. Dit zorgt voor een beter welbevinden, stelt je in staat goede keuzes te maken en helpt je efficiënter omgaan met uitdagende situaties.

Focus: stress en wat het met je doet, sleutelelementen voor het omgaan met verandering, de impact van mindset, probleemoplossend denken en handelen.

Inhoud bewerken

Ontdek je persoonlijkheidsprofiel en leer je functioneringsmodus efficiënt afstemmen op de situatie.

Focus: je persoonlijkheidsprofiel, je functioneringsmodus, communiceren met impact, hoe omgaan met andere persoonlijkheidsprofielen en hiermee je efficiëntie verhogen.

Wat klanten over ons zeggen

5/5

"Heel leuke en interactieve training! Je leert hoe om te gaan met andere gesprekspartners, hun voorkeurstijlen in communicatie en omgang. Zeker een must om op een leukere manier om te gaan met je collega's door de banden onderling te versterken. Daarnaast leer je ook enorm veel over je eigen sterktes en zwaktes."

5/5

"De training was gestructureerd en duidelijk. Er werd genoeg ruimte gelaten voor open discussies en interactie werd gestimuleerd. Hiernaast werden er genoeg alledaagse voorbeelden aangehaald om de theorie in realistische scenario's te herkennen. Al bij al, een zeer interessante training die zo voorbij vloog."

5/5

"Geweldige training die je helpt je sterke punten te appreciëren, nieuwe talenten te ontdekken, en effectief om te gaan met anderen. Heel interactief en veel feel-good momenten. Een cursus die bijblijft!"

Neem hier contact op met ons

Vul het formulier in, bel ons, of contacteer ons via e-mail.