Training courses

Happy Mondays-trainingen zijn gestoeld op drie kernwoorden: waarnemen, leren en verbeteren. Door waar te nemen, word je je bewust van je huidige manier van functioneren, bestudeer je de impact hiervan en trek je er nuttige lessen uit. Het leren bestaat uit het verkennen van nieuwe invalshoeken en het stellen van nieuwe gedragingen. Verbeteren doe je door je nieuwe vaardigheden in de praktijk te brengen in je dagelijkse context. Fouten worden ingezet als waardevolle bron van informatie voor verdere groei, en niet beoordeeld als mislukking.

Alle training courses

verdeeld over de 4 meest gezochte competenties

Klik op een van de 4 vaardigheden om de bijbehorende opleidingen te zien

Niet gevonden wat je zocht?

Staat jouw gewenste Training Course er niet tussen?
Wij zitten graag met je samen om je persoonlijke noden en wensen te bespreken.

Stel je vraag aan een expert

Ontdek onze Learning Journeys

7 trajecten – 42 trainingsdagen

HM1 scaled

Wat klanten over ons zeggen

5/5

"De opleiding van Happy Mondays was leerrijk. De lesgeefster was ook erg geïnteresseerd in de eigen topics die ze gaf. Voor het bedrijf dat de Happy Mondays trainingen aanvraagt, is het interessant dat er wordt aangehaald wat er geapprecieerd wordt door het bedrijf zelf. Zo kan Happy Mondays ook een stuk van de bedrijfscultuur van het bedrijf doorgeven via zijn soft skill opleidingen."

5/5

"Ik kan Happy Mondays aanraden aan iedereen die op een snelle en efficiënte manier zijn talen wil verbeteren. De interactie is fantastisch en zorgt ervoor dat je snel durft te spreken. De passie voor taal van de trainer werkte aanstekelijk."

5/5

"Heel leuke en interactieve training!! Je leert hoe om te gaan met andere gesprekspartners, hun voorkeurstijlen in communicatie en omgang. Zeker een must om op een leukere manier om te gaan met je collega's door de banden onderling te versterken. Daarnaast leer je ook enorm veel over je eigen sterktes en zwaktes."