Teambuilding

De grootste successen van een bedrijf zijn niet het werk van één persoon. Ze zijn het resultaat van de inspanningen van een volledig team. – Steve Jobs

Waarom teambuilding organiseren?

Studies en ervaring tonen het aan: een hecht team met een gemeenschappelijk doel is veel effectiever dan een groep van inherent meer gekwalificeerde individuen. Waarom? Omdat menselijke samenwerking de grootste kracht is.

Elke team building is zowel plezierig als leerrijk. Door praktijkoefeningen, het uitwisselen van ervaringen en het geven en krijgen van feedback in een ontspannen context, verwerf je nieuwe benaderingen, technieken en inzichten. Bovendien zorgt het samenzijn met collega’s in een heel andere setting, voor het smeden van hechtere banden en het versterken van de teamcohesie.

Een teambuilding is:

Fun voor iedereen

Interactief en dynamisch

Leerijk, maar ook plezierig

Onze populairste teambuildings

Onze teambuildings focussen op

Leiderschap

Een sterk team bouwen, vergt echt leiderschap. Het ontwikkelen van je leiderschapsvaardigheden versterkt je geloofwaardigheid en helpt je om elk teamlid bewust te maken van zijn eigen competenties en van zijn rol binnen het team.

Probleemoplossing

De meeste teamproblemen zijn te wijten aan slecht afgestemde communicatie. Dit zorgt voor onbegrip, interne sabotage en verminderde efficiëntie. Samen problemen leren oplossen, zorgt voor een versterking van het vertrouwen en een verhoging van de veerkracht binnen het team.

Teamwaarden

De identiteit van een team wordt gevormd door gemeenschappelijke waarden. Het bekrachtigen en versterken van deze waarden zorgt voor een cultuur van vertrouwen en wederzijds respect. Twee onontbeerlijke kenmerken van een topteam.

Wat klanten over ons zeggen

5/5

"Ik kom elke keer vol positieve energie uit deze workshops. Ook leer ik elke keer nieuwe tips kennen die me helpen in mijn dagelijkse zakelijke en persoonlijke situatie. Kortom, ik voel me door de workshops sterker om met bestaande én nieuwe uitdagingen om te gaan en daarnaast toch ook tijd en aandacht te maken voor mezelf."

5/5

"Deze opleiding is sowieso een must voor iedereen in het bedrijfsleven. Voor starters zijn de inzichten onmisbaar om vanaf het eerste ogenblik goed te starten. Ook voor mensen die al wat meer ervaring opgebouwd hebben kan het absoluut geen kwaad om de spelregels nog eens af te toetsen en nieuwe inzichten te verkrijgen."

5/5

"Een praktische opleiding, direct toepasbaar - interactief gegeven met reële voorbeelden. Een aanrader."

Neem vrijblijvend contact op met ons

Vul het formulier in, bel ons, of contacteer ons via e-mail.